Geplaatst

Over Moeka

Naam Moeka
Plaatsingsdatum 7 mei 2022
Geboortedatum 14 februari 2021
Ras lagotto romagnolo
Schofthoogte <50
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Nee
Vachtverzorging Trimmen noodzakelijk
Speciale verzorging geen

Informatie

HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TESCHRIJVEN!

ER ZIJN VOLDOENDE AANMELDINGEN WAAR WIJ EEN KEUZE UIT GAAN MAKEN

 

Daar kan je alleen maar verliefd op worden. Hij heeft zich hier in het dierencentrum al snel ontplooid als de lieveling van iedereen. Het is niet zo dat hij vrolijk op iedereen af stapt, nee eerder het tegenoven gestelde. Je wordt al blaffend begroet en liefst vlucht hij weg. Tot dat je hij je vertrouwd en dan wil hij alleen maar aandacht, knuffelen en spelen. Bij de vorige eigenaar wou hij niet dat je aan zijn spullen kwam, want dan beet hij. Dit heeft hij hier nog niet laten zien, maar is zeker wel een aandachtspunt voor de nieuwe eigenaar.

Wat zoeken wij voor Moeka:

Actief huishouden
Ervaring met onzekere honden
Bereid om cursus te doen
Kinderen v/a 12 jaar
consequente en zachte hand met opvoeden

 

Wat krijg je van Moeka terug:

Humor
Liefde
maatje voor het leven


I.v.m. grote drukte:

Graag alleen reageren via de mail, met uitgebreide persoonlijke toelichting en motivatie (dit kunt u vermelden bij toelichting). Op reacties zonder toelichting wordt niet gereageerd. Mocht u na 7 dagen geen reactie hebben ontvangen dan is de keuze helaas niet op u gevallen maar wensen wij u uiteraard wel succes met de verdere zoektocht.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. Per hond bekijken we hoe vaak het noodzakelijk is om terug te komen voor kennismaking. Deze kennismakingen dienen op kort tijdsbestek ingepland te worden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. Na een positieve kennismaking kunnen er verdere afspraken gemaakt worden.

Moeka kan

  • bij kinderen v/a 12 jaar
  • een paar uur alleen zijn
  • met andere hond

Moeka is

  • lekker actief
  • een grote knuffel
  • zindelijk
  • niet voor alleen een blokje om

Extra informatie

Geïnteresseerd in Moeka?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.