Over Jacky

Naam Jacky
Geboortedatum 31 januari 2020
Ras Boerenfox
Schofthoogte <50
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging Allergie

Informatie

Van Jacky is afstand gedaan omdat hij niet in de situatie paste van de oude eigenaar. Jacky is in het begin iets terughoudend en even de “kat uit de boom kijken”. Hij is hier nu ruim een week en hij herkent zijn vaste verzorgers. Vrolijk worden deze begroet en het liefst kruipt hij even op schoot voor de aandacht. In de kennel is hij rustig en gaat dan in zijn mandje liggen. Jacky heeft atropine. Dit is een allergische reactie op de huid. Helaas zijn wij er niet achter waarom hij dit heeft. Mogelijk moet Jacky de rest van zijn leven medicatie hebben en speciaal dieetvoer. De nieuwe eigenaar moet rekening houden met de dierenartskosten die regelmatig worden gemaakt. 

 

Wij zoeken voor Jacky een huishouden waar hij veel aandacht krijgt en een duidelijke leiding. Lekker actief zijn, zodat Jacky een afgetraind lijf krijgt. Ontvangen van de knuffels die hij je geeft. Kinderen vanaf 12 jaar oud. 

 

I.v.m. grote drukte:

Graag alleen reageren via de mail, met uitgebreide persoonlijke toelichting en motivatie (dit kunt u vermelden bij toelichting). Op reacties zonder toelichting wordt niet gereageerd. Mocht u na 7 dagen geen reactie hebben ontvangen dan is de keuze helaas niet op u gevallen maar wensen wij u uiteraard wel succes met de verdere zoektocht.

Een hond kies je niet zomaar, wij hebben dan ook een strenge selectie voor onze asielhonden. Houdt u er daarom rekening mee dat tijdens een eerste kennismaking een hond niet geplaatst wordt. Per hond bekijken we hoe vaak het noodzakelijk is om terug te komen voor kennismaking. Deze kennismakingen dienen op kort tijdsbestek ingepland te worden. Verder willen wij kennismaken met het hele gezin, ook eventuele honden die al in het gezin zijn. U kunt op het asiel alle tijd nemen om kennis te maken, te gaan wandelen en vragen te stellen. Na een positieve kennismaking kunnen er verdere afspraken gemaakt worden.

Jacky kan

  • niet bij kleine kinderen

Jacky is

  • aan de dikke kant

Extra informatie

Geïnteresseerd in Jacky?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.