Gereserveerd

Over Kit

Naam Kit
Geboortedatum 28 september 2010
Ras Europees korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging dieetvoer

Informatie

Graag laten wij u kennismaken met onze Kit (niet te verwarren met de welbekende “Karate Kit”, alhoewel het ons niets zou verbazen dat hij deze techniek in een ver verleden wel eens onder de aandacht zou kunnen hebben gebracht bij soortgenoten) .

Inmiddels huist deze heer op leeftijd alweer een tijdje bij ons, dus de keuze om juist hem extra in het “zonnetje” te zetten was ook snel gemaakt. Voor alle dieren die tijdelijk onderdak bij ons vinden is het een must snel een fijn thuis te vinden. Speciale gevallen, waaronder Kit met een ietwat verhoogde leeftijd, verdienen helemaal de gunfactor. Zodat hij hopelijk snel op een vertrouwde plek van zijn oude levensdag kan gaan genieten.

Wat haalt u nu precies in huis met Kit!?

Eén brok gezelligheid! Geen dag zou meer hetzelfde zijn maar goed gevuld door de aandacht die Kit u zal schenken. Er wordt naar hartenlust gekwebbeld….of dat nu verband houdt  met een lege maag of niet, het klinkt in ieder geval grappig. Op zijn tijd wordt er een powernap ingelast (liefst op een warme plek). Al met al een echte levensgenieter die weet wat hij wil en waar hij staat. Kit deelt zijn “huiskamer” op dit moment met jong grut (katten van ongeveer 6 maanden) en een oudere dame. Hij tolereert ze en voornamelijk het kleine grut toont respect voor Kit. In zijn toekomstige situatie zou een soortgenoot voor hem overbodige luxe zijn, dat gaat ten koste van zijn aandacht, zal hij denken. En gezien hij dieetvoer geniet misschien ook niet geheel praktisch. Als allerlaatste, niet geheel onbelangrijk: Kit zal na gewenning naar buiten moeten kunnen (ook uit eigen tuin).

Na dit alles opgesomd te hebben, en u hopelijk een mooi en helder beeld te hebben gegeven van onze Kit, kunnen wij het ons voorstellen dat u graag een ontmoeting zou willen inplannen. Wij zijn natuurlijk graag bereidt u te woord te staan en u van verdere  informatie te voorzien, dus laat gerust van u horen.

 

Kit kan

  • bij kinderen
  • bij soortgenoten (maar gaat zijn eigen weg)

Kit is

  • onzettend lief!
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Kit?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.