Geplaatst

Over Preto

Naam Preto
Plaatsingsdatum 24 juni 2022
Geboortedatum 8 april 2021
Ras Europees korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig

Informatie

Wat een onwijs leuke vent is Preto: aanhankelijk, speels, grappig en een goede gezonde dosis energie!

Het enige detail, waar twijfel over zou kunnen ontstaan, is dat Preto zowel letterlijk als figuurlijk een spetter is.

Preto kwam binnen met de niesziekte. Uiteraard is hij hiervoor behandelend maar de verkoudheid bleek hardnekkiger dan de behandeling. Vandaar de keuze om hem hem naar 1 van onze buitenrennen te verplaatsen. Want wellicht kan zijn weerstand op de natuurlijke manier verder opgebouwd worden. En de 2e reden: hij heeft energie voor 10 dus wat is er fijner, om dan ook de ruimte te hebben om die energie kwijt te raken.

Inmiddels zijn we weer wat verder in de tijd. Nog niet geheel het gewenste resultaat behaald wat we gehoopt hadden (zijn niesziekte betreffende), maar hij is in ieder geval lekker actief, ondernemend en ontzettend blij met zijn vrijheid. En aangezien de niesziekte bij hem chronisch kan zijn (we hebben helaas geen glazen bol), vinden wij het tijd dat hij zijn spetters elders laat rondslingeren 😉. Natuurlijk niet het meest ideale uitgangspunt waar u aan denkt bij de aanschaf van een kat. Maar we zijn er wel van overtuigd dat zijn karakter het ruimschoots compenseert.

Preto is een actieve jongeling die graag aandacht van je wil. Hij kan over het algemeen goed overweg met zijn soortgenoten. Heeft de voorkeur voor de wat oudere dames die in zijn verblijf huizen, maar het jonge grut is ook absoluut niet verkeerd om mee te keten. Jonge kinderen zouden best eens onder de indruk kunnen zijn van zijn doortastendheid en enthousiasme.

Bent u na het lezen van Preto zijn verhaal onder de indruk geraakt van dit leuke wezentje en schuwt u niet van een snotje hier en daar. Dan is deze Spetter het de moeite waard om te leren kennen.

Preto kan

  • bij oudere kinderen
  • bij soortgenoten

Preto is

  • zindelijk
  • aanhankelijk
  • ontzettend grappig!

Extra informatie

Geïnteresseerd in Preto?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.