Geplaatst

Over Wynonum

Naam Wynonum
Plaatsingsdatum 14 mei 2022
Geboortedatum 7 mei 2022
Ras Kruising blauwe Rus
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging Regelmatige urine controle

Informatie

Wynonum is een grote kater met een dito karakter. Hij is niet zo gecharmeerd van andere soortgenoten en daarom reageert hij het ook wel eens op de mens af. Wij merken wel, nu hij meer ruimte heeft, dat hij steeds meer ontspant. Het zou maar zo kunnen dat hij een andere kant heeft, dan hij nu heeft laten zien. Wij plaatsen hem niet bij kleine kinderen en bij andere huisdieren.  De dierenarts heeft een smalle voorhuid geconstateerd en dat komt bij katers voor die eerder urineweg problemen hebben gehad. Het is aan te raden om dit regelmatig te laten checken door een dierenarts.

Heeft u interesse in Wyonum en past u in het plaatje wat we zoeken? Reageer dan via de button "bezoek plannen". Bij toelichting graag een uitgebreide omschrijving van uw wensen en situatie. Op deze manier kunnen wij een inschatting maken of het wel/niet die geschikte match kan worden.  En wie weet, mocht dit nu niet de juiste match blijken, dan hebben we misschien andere kandidaten die wel geschikt zouden kunnen zijn.

Belangrijk: Wynonum moet t.z.t. vrij naar buiten kunnen (ook uit eigen tuin).

Wynonum kan

  • bij kinderen vanaf 12 jaar
  • niet Bij andere huisdieren

Wynonum is

  • een knappe verschijning

Extra informatie

Geïnteresseerd in Wynonum?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.