Over Boerderijkatten (♂ en ♀)

Naam Boerderijkatten (♂ en ♀)
Ras Europees Korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja

Informatie

In onze kattenrennen verblijven de katten die er niet vies van zijn om de pootjes uit de mouwen te steken ofwel de pootjes smerig te maken. Ze gaan graag voor je aan het werk om erf, weiland, stal, kas of manege muisvrij te houden. Ze doen dat met alle plezier!

Al deze "Boerderij"katten zijn geneutraliseerd, geënt en gechipt.

Deze noeste werkers hebben niet heel veel op met de mens. Ze rennen niet weg, maar bekijken alles met een nieuwsgierige snuit. Op gepaste afstand, wel te verstaan. Twee keer per dag zijn enkelen niet bang voor handen - namelijk wanneer het etenstijd is. Dit is het moment waar angsten worden overwonnen. Ze drommen om je heen, luidkeels miauwend en dit zijn de momenten dat er soms ook geaaid kan worden.

Wat vragen deze katten van je? Zij zijn met weinig tevree: een beschutte plek (schuur, tuinhuis, stal, hooizolder), dagelijks twee maaltijden en zonodig medische zorg. Deze katten worden in tweetallen geplaatst.

Heb je een plekje vrij voor minstens twee van deze katten (of één wanneer je al een eigen kat hebt)? Of weet je misschien iemand die op zoek is naar hardwerkend personeel? Denk alsjeblieft aan onze "Boerderij"katten. Ook zij verdienen een fijn leven! 

Let op: voor gewenning is een afgesloten verblijf noodzakelijk.

 

Boerderijkatten (♂ en ♀) kan

  • met soortgenoten

Boerderijkatten (♂ en ♀) is

  • een muizenvanger
  • boerderij-kat
  • niet een binnenkat
  • niet aanhankelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in onze Boerderij-katten?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.