Geplaatst

Over Gamera

Naam Gamera
Plaatsingsdatum 3 oktober 2023
Geboortedatum 9 juni 2022
Ras Europees Korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Wat een grappige en knappe dame is Gamera. Eigenlijk geeft ze aan niets van de mens te willen maar aan de andere kant geeft ze ook weer signalen van interesse. Wel te verstaan op gepaste afstand, mits er eten in het spel is. Met eten kan het zomaar zijn dat mevrouw ineens met de neus vooraan staat. 

Als kleine Gamera was deze dame als zeer pittig te omschrijven. Zodra er een handeling op medisch gebied moest plaatsvinden was het verzet alom. Ze schroomde dan ook niet om te slaan en te bijten.

Nu Gamera wat ouder is bekijkt ze de wereld van de mens als iets minder spannend. Ze weet uit ervaring dat ze kan vluchten zodra ze zich niet op haar gemak voelt (tenslotte heeft ze bij ons hiervoor de ruimte) en dat maakt dat ze ook weer af en toe dichterbij durft te komen. 

Met soortgenoten kan ze overweg, mits deze niet te dominant zijn.

Voor Gamera zijn we op zoek naar een rustig huishouden. Geen kinderen. En een eigenaar die haar de ruimte geeft en verwachtingsloos ingesteld is. 

Gamera moet op den duur vrij naar buiten kunnen (ook uit eigen tuin).

Gamera kan

  • bij soortgenoten
  • niet bij kinderen
  • niet in druk huishouden

Gamera is

  • terughoudend
  • niet aanhankelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Gamera?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.