Over Kizzy

Naam Kizzy
Geboortedatum 23 mei 2022
Ras Europees Korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Onze klein van stuk Kizzy: een grappig dametje om te aanschouwen. Tijdens haar dolle 10 minuutjes ontlaadt er zich een bommetje aan energie. Als een bliksemschicht scheert ze door het buitenverblijf. Klimmen, klauteren, racen is voor haar grote pret. Om vervolgens languit neer te vallen om even bij te komen van dit spektakel. Misschien niet verwonderlijk aangezien ze recent 3 koters heeft grootgebracht. De ingehouden energie heeft dan ook de ruimte nodig te ontsnappen. Over ontsnappen gesproken: daar is Kizzy een meesteres in. Tot 3 keer toe heeft madam een uitweg weten te vinden uit haar transportmand. 

Bij de eerste ontmoeting kunt u een u een gereserveerd karaktertje treffen. En zult u waarschijnlijk van afstand elkaar observeren. Zodra u elkaar beter leert kennen zult u zien dat Kizzy zich kan ontpoppen tot een aanhankelijke dame die in het begin nog wel alert kan blijven. Andere katten worden getolereerd. Maar wanneer iets niet gewenst is kan ze ook gerust een tik uitdelen. Ze is niet op haar mondje gevallen.

Kizzy past het beste in een rustig huishouden, waar ze langzaam kan wennen aan de thuissituatie. Andere katten is voor haar geen noodzaak. Wel ruimte! Ruimte om te wennen maar ook ruimte om te ontdekken en avonturen aan te gaan. Beslist moet zijn naar gewenning de mogelijkheid krijgen vrij naar buiten te kunnen (ook uit eigen tuin). 

Past deze vrolijke, jonge en avontuurlijke dame in uw thuissituatie? Kom dan snel eens kennismaken met dit kleine wondertje!

Kizzy kan

  • niet bij kinderen
  • niet in druk huishouden

Kizzy is

  • zindelijk
  • grappig
  • terughoudend in begin
  • aanhankelijk na gewenning

Extra informatie

Geïnteresseerd in Kizzy?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.