Geplaatst

Over Katrina

Naam Katrina
Plaatsingsdatum 28 oktober 2023
Geboortedatum 30 mei 2022
Ras Europees Korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

 

Katrina, een rustige dame die behoorlijk onder de indruk vergezeld van haar kittens bij ons binnenkwam. Het heeft dan ook even geduurd voordat ze toenadering zocht. Hoogstwaarschijnlijk speelde de beschermfactor voor haar kinderen ook een rol om de mens op afstand te houden. Naarmate de tijd verstreek veranderde haar gedrag ten positieve. Er kwam meer vertrouwen en aandacht ontvangen werd als prettig beschouwen. Gelukkig maar want hierdoor nam de stress af en ontstond er vriendschap tussen Katrina en de mens. Katrina heeft een rustig karakter en vindt het fijn om aangehaald te worden. Bij haar is het zo maar mogelijk dat het iets langer kan duren voordat ze u in vertrouwen neemt.

Een huishouden waar rust heerst zal perfect bij haar aansluiten. Haar de ruimte geven helpt haar het vertrouwen rustig op te bouwen. Zodra gewend zult u aan haar geweldig gezelschap beleven. Niet te aanwezig maar wel aanwezig, niet te aanhankelijk maar aanhankelijk. 

Katrina moet na gewenning de mogelijkheid hebben vrij naar buiten te kunnen (ook uit eigen tuin).

Katrina kan

  • bij soortgenoten (mits niet dominant)
  • niet bij kinderen

Katrina is

  • aanhankelijk na gewenning
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Katrina?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.