Geplaatst

Over Whit

Naam Whit
Plaatsingsdatum 15 september 2023
Geboortedatum 8 augustus 2008
Ras Europees korthaar
Geslacht Vrouw
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging medicatie

Informatie

Bent u die bofkont die zich in het gezelschap van Whit mag vertoeven?!

Wanneer u op zoek bent naar uitermate knuffelig gezelschap dan bent u oprecht aan het goede adres bij Whit! Een zachtaardige, lieve knuffelige poes op leeftijd. Zij heeft maar 1 doel in het leven: het zonnetje in u laten stralen. En hoe fijn is dat! net nu de herfst in aantocht is ;-).

We gaan eerlijk tegen u zijn, realistisch gezien zal Whit geen jaren meer op deze aardbol vertoeven. Het grootste gedeelte van haar leven heeft zij al achter de rug. Des te meer zijn we er dan ook op gebrand voor haar het beste van het beste te vinden zodat zij haar laatste levensfase rustig en veilig kan inslaan, samen met U! Dat is namelijk wat ze verdient. En zodra u haar ontmoet zult u ongetwijfeld van dezelfde mening zijn. 

Bij binnenkomst in haar "Plaza" zal een vriendelijke Whit u direct komen begroeten. Een knappe dame verpakt in een glanzend zwart jasje met een vleugje bruine gloed. U zult merken dat ze zwalkt met haar achterstel. Een borreltje teveel gehad? Nee hoor, waarschijnlijk heeft ze ooit een ataxie door een fout in het centraal zenuwstelsel gehad (bv Tia). Dit in combinatie met artrose zorgt ervoor dat ze iets moeilijker uit de voeten kan. Hoe bijzonder dan ook dat ze toch wel met het nodige gemak de stoel op en afkomt. Wat belangrijk is voor haar nieuwe thuis is dat de ondergrond niet geheel glad is. Vloerbedekking zou feest zijn maar hier en daar een vloerkleed kan ook volstaan. Ze glijdt namelijk  weg met de achterpoten en wat grip zal dan zeker welkom zijn.

Natuurlijk is er een afweging gemaakt of Whit met dit ongemak nog vrolijk door het leven kan en wij denken volmondig van JA! Misschien zijn het geen jaren of maanden maar in de toestand van nu is Whit zeker een eigen plekje waard! 

Gezien haar medische toestand plaatsen wij Whit als binnenkat. Met als voorkeur een afgesloten tuin/balkon.

Zou u graag van Whit een bofkont maken dan kunt u er zeker van zijn dat u er ook een wordt! 

 

 

 

 

Whit kan

  • niet in druk huishouden

Whit is

  • een enorme lieverd!
  • een oudje
  • zindelijk
  • aaaaaanhankelijk!

Extra informatie

Geïnteresseerd in Whit?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.