Over Pauw

Naam Pauw
Geboortedatum 16 oktober 2022
Ras Europees Korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Pauw en Max kwamen samen uit een huishouden met meerdere katten. Sociaal naar soortgenoten zijn ze zeker maar in eerste instantie terughoudend naar de mens. In de tijd dat ze nu bij ons verblijven zijn ze wonder wel enorm bijgetrokken. Waar ze eerst de mens ontweken zijn ze nu vaak in de buurt te vinden.

Pauw heeft een ontzettend zacht karakter. Zal eerder vluchten dan de confrontatie opzoeken. Is rustig van karakter en komt je opzoeken voor wat extra aandacht (na gewenning).

Hij zal zijn mooie karakter aan u showen wanneer hij met respect voor zijn gereserveerdheid behandeld wordt. U zult eer hebben van uw geduld  want hij kan een maatje voor het leven worden.

In de buitenren waar Pauw met Max verblijft zijn deze 2 vaak in elkaars gezelschap te zien. Samen spelen, samen luieren en samen een hapje eten. Wij vinden dan ook dat deze 2 het verdienen om samen op weg te gaan naar hun nieuwe thuis.

Hun nieuwe thuis moet rust uitstralen, er moeten plekjes zijn waar ze zich in eerste instantie in alle rust kunnen en mogen verstoppen. Wij zijn ervan overtuigd dat, met de juiste ingrediënten, ze zich zullen openstellen aan u en dat u ontzettend fijn gezelschap aan ze krijgt.

Pauw heeft een vergroeiïng aan het linkeroog. Deze lichte afwijking is blijvend; hij heeft er geen hinder van en er is geen speciale behandeling nodig hiervoor. 

Pauw en Max moeten na de nodige gewenning vrij naar buiten kunnen (oook uit eigen tuin).

Interesse in dit prachtige gereserveerde tweetal? Pak dan uw rust/geduld in de koffer en kom eens kennismaken want wie weet is het perfect gezelschap voor u.

Pauw kan

Pauw is

  • zindelijk
  • aanhankelijk na gewenning
  • heel sociaal met andere katten
  • een koppel samen met Max
  • zachtaardig

Extra informatie

Geïnteresseerd in Pauw?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.