Over Max

Naam Max
Geboortedatum 14 maart 2022
Ras Europees Korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Max en Pauw kwamen samen uit een huishouden met meerdere katten. Sociaal naar soortgenoten zijn ze zeker maar in eerste instantie terughoudend naar de mens. In de tijd dat ze nu bij ons verblijven zijn ze wonder wel enorm bijgetrokken en vindt zelfs Max het heerlijk om aandacht te krijgen.

Waar hij zich eerst liet zien als een echte Ka van Junglebook (met bijbehorend gesissst geluid) loopt hij nu parmantig en met hoge rug uitnodigend langs je benen te schurken voor een kriebel over de rug. Dat bewijst maar eens des te meer hoe katten kunnen veranderen wanneer het vertrouwen er is.

Max zal zijn mooie karakter tot uiting laten komen wanneer hij met respect voor zijn terughoudendheid dus met geduld behandeld wordt. U zult eer van uw geduld hebben want hij zal een maatje voor het leven worden.

In de buitenren waar Max met Pauw verblijft zijn deze 2 vaak in elkaars gezelschap te zien. Samen spelen, samen luieren en samen een hapje eten. Wij vinden dan ook dat deze 2 het verdienen om samen op weg te gaan naar hun nieuwe thuis.

Hun nieuwe thuis moet rust uitstralen, er moeten plekjes zijn waar ze zich in eerste instantie in alle rust kunnen en mogen verstoppen. Wij zijn ervan overtuigd dat, met de juiste ingrediënten, ze zich zullen openstellen aan u en dat u ontzettend fijn gezelschap aan ze krijgt.

Interesse in dit prachtige gereserveerde tweetal? Pak dan uw rust/geduld in de koffer en kom eens kennismaken want wie weet is het perfect gezelschap voor u.

Max en Pauw dienen na de nodige gewenning vrij naar buiten te kunnen (ook uit eigen tuin).

Max kan

  • lekker vrij naar buiten
  • niet bij kinderen

Max is

  • zindelijk
  • een lieverd
  • ondernemend
  • aanhalig, na gewenning vindt ie het heerlijk
  • een koppel samen met Pauw
  • een grapjas

Extra informatie

Geïnteresseerd in Max?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.