Gereserveerd

Over Bill

Naam Bill
Geboortedatum 8 december 2019
Ras Europees korthaar
Geslacht Man
Gecastreerd / gesteriliseerd Ja
Vachtverzorging weinig
Speciale verzorging geen

Informatie

Bill is een imposante, ietwat terughoudende kater. Zodra hij je leert kennen komt hij stapje voor stapje dichterbij en wordt uiteindelijk (naar verwachting) lekker aanhankelijk. Zijn terughoudende houding komt voort uit wantrouwen, bij ons is zijn vertrouwen echter al enorm gegroeid. Wanneer Bill wordt vastgepakt om hem bijvoorbeeld te enten, dan wankelt zijn vertrouwen toch weer, hij vertoont dan weer even ontwijkend of argwanend gedrag.

Bill verdient een fijn en rustig thuis, waar hij de ruimte heeft en zijn vertrouwen verder kan ontwikkelen. We denken dat Bill landelijke roots heeft, hij is al zwervend buitenaf gevonden. Wanneer Bill de ruimte heeft (zowel letterlijk als figuurlijk) zit hij het beste in zijn mooie zwarte velletje. Een thuis met (jonge) kinderen of veel drukte is aan Bill niet besteed. Bill is redelijk eenkennig. Soort genoten vindt hij wel prima en tegen de meesten is hij erg sociaal. 

Interesse? We kijken graag met u mee of Bill de geschikte viervoeter voor u kan zijn!

Bill kan

  • vriendelijk miauwen
  • in het begin terughoudend zijn

Bill is

  • grappig
  • zindelijk

Extra informatie

Geïnteresseerd in Bill?

Neem contact met ons op via de "een bezoek plannen" knop, of bel ons op (0314) 32 48 54

Let wel: het kan zijn dat er al andere gegadigden zijn, die een afspraak hebben gemaakt om kennis te komen maken. Dit wordt hier niet zichtbaar.