Het dierenasiel van de Achterhoek

Jaarlijks worden er rond de 1000 dieren opgevangen die geen baasje meer hebben of (tijdelijk) kwijt zijn geraakt. Veel van deze dieren worden herenigd met de baasjes en als dat niet lukt, dan zorgen wij ervoor dat zij een nieuw en warm thuis krijgen.

Wij werken op afspraak

Wij werken uitsluitend nog op afspraak en proberen er alles aan te doen om dit voor jou zo laagdrempelig mogelijk te laten zijn.

Een afspraak maken is eenvoudig en geheel vrijblijvend (het verplicht je als bezoeker tot niets): via het contactformulier, via de knop “bezoek plannen” als je specifiek geïnteresseerd bent in een van onze dieren, of telefonisch op (0314 - 324854).

Dus twijfel niet en laat van je horen, graag tot snel!

We werken alleen op afspraak

Telefonisch bereikbaar via:

(0314) 32 48 54

dinsdag t/m vrijdag tussen

13:30 uur en 17:00 uur

Zaterdag tussen

12:00 en 16:00 uur

Mail: info@dierencentrumachterhoek.nl

NL57 RABO 0154 341 258

 

over ons

Het Dierencentrum heeft als belangrijkste taak optimale opvang en verzorging voor alle huisdieren die hulp behoeven te geven. Hierbij gaat het om honden, katten, konijnen, knaagdieren en fretten. Het doel in het geval van zwerfdieren is, naast deze optimale verzorging, deze in zo kort mogelijke tijd te herenigen met de eigenaar. Als dit niet lukt stellen wij alles op alles om een goed nieuw thuis – en daarmee toekomst voor het dier - te vinden. Wij doen dit met veel passie, enthousiasme, professionaliteit én met een groot hart voor de dieren. Het speelt geen rol of dit nu op vrijwillige basis dan wel door de weinige betaalde krachten gebeurt: wij zetten ons allen optimaal in!