Voorwaarden

Om uw hond bij het Dierencentrum Achterhoek in pension te brengen zijn er een aantal voorwaarden. Hier een korte omschrijving van de belangrijkste:

Pensionverblijf

Een pension verblijf en daarmee de pensionovereenkomst gelden van de dag van brengen tot en met de overeengekomen haal dag.

Reserveren

Vanwege het beperkte aantal pension plaatsen is het verstandig tijdig te reserveren. Bij het pension in Doetinchem geldt geen plaats meer, geen pension plek. Reserveren kan telefonisch (0314-324854) of via het contactformulier.

Enting

Voor uw hond en de andere pensionhonden is het van belang dat uw hond een geldige enting heeft. Mocht uw hond langere tijd niet geënt zijjn, dan kunnen wij uw huisdier alleen aannemen als dit meer dan twee weken voor het verblijf alsnog is gedaan. Wordt uw hond jaarlijks geënt, dan hoeft u zich alleen ervan te verzekeren dat de enting gedurende het verblijf nog geldig is. Is dit niet het geval, dan kunt u uw hond op de dag of kort voor de aanvang van het pensionverblijf laten inenten.

Voor een verblijf bij ons vragen wij alleen om de zogenaamde cocktail enting. Kennelhoest is niet verplicht.

Als u uw hond bij ons brengt vergeet dan niet het entboekje mee te nemen! Het entboekje blijft tijdens de pensionperiode op het Dierencentrum.

Klik hier voor de volledige voorwaarden

En hier voor de prijslijst.