Pension

Pension voor honden: 

Het Dierencentrum Achterhoek heeft een beperkt aantal hondenkennels voor pensiondoeleinden. Ga je op vakantie of moet je voor het werk langere tijd weg? Wij hebben alle ervaring en know-how als het gaat om de verzorging van honden en bieden deze aan ter verzorging van jouw metgezel. Omdat het aantal kennels beperkt is, adviseren wij ruim van tevoren een verblijf te reserveren.

 

Pension

Het Dierencentrum Achterhoek biedt de honden van zijn cliënten ruime kennels met mand, deken en speeltjes, grote speelweides en natuurlijk volpension (eten en drinken). Ook als je huisdier speciale verzorging behoeft tijdens zijn of haar verblijf, zoals medicatie of dieetvoeding, dan draaien wij daar onze hand niet voor om.

Is bijzondere medicatie nodig, dan is het aan te bevelen vooraf met ons te overleggen. Niet iedere therapie is praktisch uitvoerbaar op het pension van het dierencentrum. Is je hond snel eenzaam? Geen probleem, dan komt hij of zij op gezette tijden lekker achter de balie bij de mensen!
Voor pension in de zomermaanden (juli en augustus) en rond de Kerst is het raadzaam ruim tevoren een plek voor uw huisdier te reserveren. Dat kan tijdens onze openingstijden en op het telefoonnummer onderaan deze pagina.

 

 

De honden die bij ons komen, dienen een geldige vaccinatie te hebben. Klik hier voor meer informatie over de gang van zaken.